Poštovani građani i građanke,

Društvo psihoanalitičkih psihoterapeuta Srbije (DPPS) organizuje besplatnu online psihološku podršku građanstvu u doba pandemije virusa COVID-19. Podrška je namenjena građanima i građankama svih starosnih dobi, kao i posebno osetljivim i ugroženim kategorijama: zdravstvenim profesionalcima i saradnicima, građanima u izolaciji, socijalnim radnicima, farmaceutima, osobama sa psihičkim smetnjama, osobama sa invaliditetom, osoblju u trgovinama, osoblju i obolelim osobama u improvizovanim COVID bolnicama i svima drugima koji su profesionalno neposredno izloženi tokom pandemije.

Psihološku pomoć sprovodiće iskusni psihoanalitički psihoterapeuti i kandidati pod supervizijom DPPS. Ukoliko imate potrebu da sa stručnim licem razgovarate na temu kako se osećate u aktuelnoj situaciji, ako Vam je potreban savet, razumevanje ili podrška u vezi Vas ili člana Vaše porodice, komšije, prijatelja, kolege, možete nas kontaktirati pisanjem na e-mail adresu covid19podrska@gmail.com preko koje će  Vas prvi slobodan psihoterapeut ubrzo kontaktirati. Diskrecija je apsolutno zagarantovana i pravilo poverljivosti.

Nadamo se da ćemo združenim snagama i solidarnošću uspeti da prevaziđemo krizu sa što manje psiholoških nelagodnosti i posledica.

Upravni odbor DPPS-a.